TAPETA KATE HUDSON Už JE TRENDEM V ROCE 2024

Tapeta Kate Hudson je jedním z největších trendů roku 2024 – odborníci říkají, že přináší ‘klid’ a ‘extravaganci’.

KLIKNĚTE NA ODKAZ A PODÍVEJTE SE!

Něco, co si zamiluji pro rok 2024? Maximalismus. Dny smutných bežných interiérů jsou pryč, a doufám, že zde zůstanou okamžiky plné barvy, vibrací a perfektně nekompatibilní/dekorativní výzdoby.

5 věcí, které nevíte o malování domu tmavými barvami

Samozřejmě, tyto interiéry jsou stále v roce 2024 zpracovány s dobrou chutí – ale kanalizují vzory a osobnost před všestranností a neutralitou. Můžu s tím souhlasit.

Nikde není tento úžasný vzhled (a jedna konkrétní trend) výraznější než v domě Kate Hudsonové. Nedávno zpěvačka a podnikatelka sdílela pohled do interiéru svého domu v Los Angeles (včetně milé dcery), a byl jsem okamžitě ohromen designem tapet, které si pro fotografovaný prostor vybrala.

Poznal jsem je – byly to tapety Morris & Co. Pimpernel od Anthropologie, jedna z nejlepších značek domácí výzdoby na trhu – a okamžitě mi to připomnělo některé poznatky, které jsem si před několika měsíci sebral.

Psal jsem průvodce nákupem módních tapet pro rok 2024, a všichni odborníci, se kterými jsem hovořil, říkali totéž: květinové a přírodní vzory jsou módní položky roku. ‘V současnosti vidím nárůst poptávky po botanických vzorech a vzorech inspirovaných přírodou, které mohou do prostoru vnést pocit klidu, ale také trochu fantazie,’ řekla mi Isy Runsewe, designérka interiérů ze společnosti Isy’s Interiors, v té době.

Dodala Erin Derby, poradkyně pro interiéry a fotografka: ‘[F] lorální a grafické vzory stále dominují trendu tapet. I když jsou to velmi odlišné styly, umožňují tapetám rozšířit si designový slovník: od tradičního po minimalistický a moderní.

Další designérka ze společnosti Isy’s Interiors, Melanie King, popsala tapety Kate jako ‘trochu art deco, art nouveau, trochu gotické obrození, ale stále ženské’, řekla mi. ‘V souladu s obnovením květinových motivů v tapetách. Tato konkrétní verze květinového motivu je trochu více vintage a trochu méně extravagantní. To se mi líbí!

Tento konkrétní vzor zobrazuje vavřínové listy a konopí, a slavný designér William Morris ho skutečně použil ve své vlastní jídelně. Takto víte, že je to dobré. ‘Poskytuje klasickou eleganci a historické kouzlo,’ pokračuje Melanie. ‘Má skvělý vintage dotek s černobílou keramickou podlahou a detailem z jadeitu a mosazi. Pruhované záclony pomáhají vytvořit uvolněnější a pohodlnější prostor. Vypadá to odvážně, ale pohodlně.

Zdroj: LuxuryLaunches

Buďte v obraze s našimi novinkami na naší stránce na Facebooku.

Tento obsah byl přeložen pomocí AI.

O post Tapeta Kate Hudson už je trendem v roce 2024 apareceu primeiro em DecorStyle.

2024-04-24T19:29:47Z dg43tfdfdgfd