NEJKRáSNěJší BARVA VLASů PRO ROK 2024: SMYSLNě BROSKVOVý TóN "PEACH FUZZ" NESE POSELSTVí PéčE A NěHY

Smyslně broskvový odstín "Peach fuzz", který při správném kolorování sluší každé ženě, byl vybrán jako barva roku 2024. Tento pastelově oranžový tón PANTONE, vybraný Pantone Color Institute, slibuje harmonii a optimistickou náladu. Je ideální pro ty, kteří chtějí vypadat svěže a mladistvě, bez ohledu na věk.

Odstín Peach Fuzz je teplá, jemně broskvová barva s lehkými růžovými nebo oranžovými podtóny, které připomínají něžné chmýří na povrchu zralých broskví. Tento tón může mít lehkou perleťovou nebo lesklou povrchovou úpravu, což vlasy s touto barvou činí mimořádně jemnými a ženskými. Tento vizuální efekt je ideální pro doplnění světlé až středně tmavé pleti a vyniká zejména v kombinaci s lehkým make-upem, který podtrhuje přirozenou krásu.

Jak často stříhat vlasy a proč? Ideálně jednou za čtyři měsíce, míní kadeřník Honza Kořínek

Peach Fuzz sluší blondýnkám i brunetkám

S přesnou aplikací můžete s touto barvou vytvořit nepřehlédnutelný účes. Jak zvolit správnou techniku barvení, která nejvíce vyhovuje vašemu přirozenému odstínu vlasů a stylu?

Trendy odstíny blond pro rok 2024: Rihanna šla do jahodové, Beyoncé do platiny a Jennifer Lawrence do medové

Hravé tóny s blond

Kombinace odstínu Peach Fuzz s blond vlasy vytváří jemný, lehce narůžovělý tón. Tato kombinace rozjasňuje blond vlasy a dodává jim teplý nádech, který je ideální pro letní měsíce nebo jako způsob, jak oživit běžný účes. Nebojte se ani přidání oranžových tónů, které skvěle probudí a zvýrazní celkový vzhled. Přechody od světlejších blond tónů k nádechům Peach Fuzz mohou vypadat velmi přirozeně a elegantně, zvláště pokud jsou aplikovány technikou balayage nebo jako jemné pramínky.

Jak zařadit barvu roku 2024 do šatníku? Odstín Peach Fuzz sluší kožešinám, kalhotám i trendy doplňkům

Kontrastně zajímavá kombinace s tmavými vlasy

Na druhé straně spektra, když se Peach Fuzz kombinuje s tmavými vlasy a aplikuje se technikou balayage, výsledek je fascinující. Tento odstín může sloužit jako krásný, teplý zvýrazňující prvek proti tmavší bázi, což vytváří zajímavý vizuální přechod. Tmavé vlasy s nádechy Peach Fuzz působí moderně, obzvláště když jsou tyto odstíny začleněny skrze ombre efekt nebo jako akcentní pramínky, které přirozeně oživují základní tmavou barvu.

Rádi byste podlehli změně svých vlasů a oživili svůj vzhled? Peach Fuzz jako barva roku 2024 vybraná Pantone Color Institute, která nabízí právě tu správnou kombinaci jemnosti a výrazu, která může zcela proměnit váš styl. Tento univerzální odstín vám umožní experimentovat a objevit nové možnosti, jak zdůraznit vaši osobní krásu a přitom zůstat v souladu s nejnovějšími trendy.

Související články

2024-04-25T10:57:01Z dg43tfdfdgfd