JAKO ROZKVETLá LOUKA. TRENDY JARA 2024 OBLéKLY MóDU I DOPLňKY DO KVěTů VšECH TVARů A VELIKOSTí

Jaro je definitivně tady. Móda velí obléci se do květů, i když je počasí zatím proti a s těmi pravými nedávno nepěkně zatočil mráz. Za pár dní ale naplno pocítíme sílu sluníčka a v takových dnech modely obsypané květinami jasně zazáří.

Potisky, aplikace, rozety. Vzory květin ovládly jarní trendy a najdete je na současných kouscích doslova ve všech podobách. Nechat rozkvést svůj šatník tak nedá příliš práce. A výsledek? Bude vyhlížet famózně!

Trendy tenisky roku 2024: Nosí se robustní, retro kousky i modely jako vytažené z popelnice

Květinový maximalismus

Do módy se totiž vrací nejen maximalistické printy, ale i další květy inspirované tvary a detaily, které si znovu zamilujete. Na místě je vybavit se určitě chokerem s výraznou květinou, poupaty či řádně rozvinutým květem ozdobit kabelku či střevíčky a zapomenout nesmíme ani na podobně zdobené šaty a topy.

Nesmrtelná červená rtěnka: Žhavý trend roku 2024 a stálá obyvatelka všech kosmetických taštiček bude slušet i vám

Více vzorů, více stylu

A s florálními motivy tentokrát rozhodně šetřit nemusíte. Klidně se pusťte do stylingu, který propojí více výrazných vzorů, nebo květované oblečení bez okolků doplňte také květy vyšperkovanými střevíčky, kabelkami a detaily.

Kapsy, kam se podíváš: Trendy cargo prvky na jaře 2024 obsadily vedle kalhot také stylové sukně všech délek

Bižuterie pod tíhou okvětních lístků

A šperky? Ani ty neunikly vlně rozvíjejících se poupat. Na místě tak jako trendy doplňky sezóny rozhodně stojí třeba megalomanské květové náušnice. Nosí se ty v pestrobarevném provedení imitující vzhled opravdových květů, nebo jejich dokonalé odlitky z drahých kovů a jejich dostupných napodobenin.

Na nejnovější kousky vyzdoben květinovými motivy, které právě najdete v obchodech, se můžete podívat do galerie pod článkem.

Související články

2024-04-25T06:26:24Z dg43tfdfdgfd