DIVOKá PARTY INFLUENCERů: ROZJUCHANé HVěZDY LOVE ISLANDU JAKO MALí KLUCI S HRAčKAMI I KAZMůV EPICKý PříJEZD

Influenceři, kam jen oko dohlédlo. Tak zhruba vypadala party pro internetové osobnosti, které přišly podpořit Marii Roseckou a její novou aplikaci Influland. Divoká party se neobešla bez hvězd Love Islandu či Kazmy, který dorazil ve svém Lamborghini. Jak influenceři zapařili, pro vás nafotila redakce eXtra.cz. 

V úterý se konal křest nové aplikace Marie Rosecké s názvem Influland, kam samozřejmě dorazila celá řada influencerů. Na party nechyběly hvězdy Love Islandu jako například Oliver Průcha, Claude Lhotecký, Tereza Lojkásková, Natálie Smutná nebo Lu Jambor.

Kazma kvůli novému Lamborghini pod palbou tvrdé kritiky. Peníze měl věnovat charitě, zuří lidé

Kazma v Lamborghini

Oliver s Claudem to později na akci pořádně rozjeli. Hráli si s dětskými hračkami, jako byl například přístroj na bubliny. K nim se přidal i influencer Freescoot a další hvězdy internetu. Dokonce přijel i Kamil Bartošek alias Kazma, který přišel podpořit svou kamarádku Marii Roseckou, jak ji sám označuje. Dvojice svůj vztah nikdy nepotvrdila. Na pódiu jim to spolu však slušelo.

Doporučené video z party influencerů.

Marie Rosecká se tak společně s Kamilem poprvé ukázala na veřejnosti. Dvojice oslavila novou aplikaci bouchnutím šampusu a radostnými úsměvy. Celý večer nafotila redakce eXtra.cz.

Související články

2024-04-25T08:58:13Z dg43tfdfdgfd